Személyi edzés

Személyi edzésre csak regisztrált felhasználóink tudnak időpontot foglalni a Bejelentkezés, időpontfoglalás menüpont alatt, az oldalra való belépés után.

Nem szereted a csoportos edzéseket, mégis szeretnél fogyni, formálódni, erősödni edzői irányítás mellett?

Próbáld ki a személyi edzést, Kecskeméten, a Vacsiközben, egy családbarát klimatizált teremben várom a mozogni vágyókat.

Személyi edzés Kecskeméten

Hogyan épül fel a személyi edzés programja?

A személyi edzéseket egy állapotfelméréssel kezdjük, ezáltal kapok egy képet Rólad, majd ezt követően a méréssel folytatjuk. Egy Omron típusú speciális mérleggel mérek a testsúlyon kívül BMI-t, testzsírt, izom százalékot, zsigeri zsírt. Továbbá, bárki, aki hozzám jön tornára, megnézem, hogy érinti-e a szétnyílt hasizom, és ha igen, akkor milyen mértékben. Ez a nyomon követés egyik alappilére, hiszen ezt hónapról-hónapra megcsináljuk, hogy lássunk egy reális képet, merre is haladunk.

Az edzésterv lesz a másik alappilére a személyi edzéseknek, ez is hónapról- hónapra, vagy hétről-hétre változni fog, ez sok minden függvénye. A személyi edzéseken a saját testsúlyos gyakorlatokon keresztül az eszközös gyakorlatig mindent használunk.

Az óra felépítése: bemelegítés, munka, nyújtás. Foglalkozunk a mobilizálással és a helyes nyújtással is.

Milyen eszközöket használunk a személyi edzésen?

 • kézi súlyzók,
 • medicin labda,
 • ugrálókötél,
 • rugalmas szalag,
 • kettlebell,
 • lábsúlyok.

Velem lehet a kisbabám?

Családbarát stúdió lévén természetesen jöhetsz babával is személyi edzésre! A teremben van lehetőség pelenkázásra, ha már megunta a játékokat és hiányol téged, úgy alakítom a gyakorlatokat, hogy kézbe véve együtt tudjatok tornázni!

Mit kell hoznom az órákra?

 • törölköző,
 • tiszta teremcipő,
 • víz.

Csúszásmentes polifoamot és az eszközöket én biztosítom.

Tehát hogyan működik nálam a személyi edzés?

 1. Először egy személyes konzultáció alkalmával megtörténik az anamnézis felvétel, különböző méréseket végzünk (pl. BMI), illetve megnézem, érint-e a szétnyílt hasizom problémája, és mozgunk is.
 2. Amint mindent átbeszéltünk, és kaptam egy képet az edzettségi állapotodról, elkészítem a saját, rád szabott edzéstervedet, és már bele is vágunk a mozgásba!

Helyszín

Kecskemét, Mikszáth Kálmán krt. 65 (Életmód Fitnesz)

Mennyibe kerül a személyi edzés?

A személyi edzés árát az Árak oldalon találod.