LoveYourBelly - baba-mama torna

Tornára csak regisztrált felhasználóink tudnak bejelentkezni a Bejelentkezés, időpontfoglalás menüpont alatt, az oldalra való belépés után. A meghirdetett időpontokat lentebb találod.

A LoveYourBelly – baba-mama tornán az anyukákat tornáztatom, de természetesen lehet hozni a babákat is. Nagyon sok hasizom-erősítő gyakorlatot csinálunk LoveYourBelly szemlélettel, de dolgozunk minden másra is mint kar, hát, láb, fenék, stb. Van, hogy a gyerekekkel közös feladatokat, van, hogy eszközös feladatokat csinálunk, próbálom az órákat változatossá tenni.

A tornára lehet érkezni szétnyílt hasizommal, vagy anélkül, babával vagy baba nélkül is. Ha babával érkezel, természetesen bármikor megszoptathatod, megetetheted és átpelenkázhatod. A babáknak játékokat, Neked polifoamot a torna ideje alatt biztosítok. A helyszínek babakocsival, biciklivel, autóval egyaránt jól megközelíthetőek.

Gyere, és próbáld ki!

Mennyibe kerül egy alkalom?

A LoveYourBelly - baba-mama torna árait az Árak oldalon találod.
Kérlek, bérletvásárlásnál vedd figyelembe a lejárati időt és tartsd be a lemondási feltételeket, melyet a regisztráció előtt kell elfogadnod.

Szeretettel várlak!

Helyszínek, időpontok

  • Hétfőnként 10:00-tól:
    • Max. 5 fő esetén: Kecskemét, Mikszáth Kálmán krt. 65 (Életmód Fitnesz)
    • Min. 6 fő esetén: Kecskemét, Akadémia krt. 2 (Fantasy Dance Company)
  • Szerdánként 10:00-tól:
    • Kecskemét, Mikszáth Kálmán krt. 65 (Életmód Fitnesz)