Hegkezelés kiegészítő terápiával

Kezelésekre csak regisztrált felhasználóink tudnak bejelentkezni a Bejelentkezés, időpontfoglalás menüpont alatt, az oldalra való belépés után.

Mi a hegesedés?

Olyan mély sérülés, ahol már az őssejtréteg is pusztul. Ilyen lehet egy császáros heg, vagy baleset, műtét során keletkezett heg. Talán nem is gondolnánk, de egy letapadt heg sokszor a probléma egyik forrása. Fájdalomért is lehet felelős, mivel nagymértékben befolyásolja a fasciaháló szerkezetét.

Hegkezelés

Mi a gond a hegesedéssel?

A heg nem csupán esztétikai probléma. A rosszul gyógyult sebek helye, a műtétek után maradt hegek akár pszichés problémákat is okozhatnak. A heg a seb gyógyulásának folyamata során keletkezik, színe idővel változik.

A heg gyógyulását a seb nagyságán és terjedelmén kívül az egyéni hegképződési hajlam is befolyásolja, ahogy az életkor, a genetikai tényezők és a heg elhelyezkedése is. A sebgyógyulás során kialakuló adhéziók (letapadások) képesek izomfunkciókat gátolni, korlátozhatják az izmok egymástól való elcsúszását.

A hegek kezelése - Kiegészítő terápiával

Több kezelési mód is létezik, melyekkel azon dolgozunk, hogy ne legyen olyan sok lenövés, ezzel javítva a beszűkült mozgástartományt. Hegkezelés során különböző manuális technikák alkalmazásával segítem a heg minél gyorsabb és tökéletesebb gyógyulását, kiegészítő terápiaként kineziológiai tapaszt használok.

A kezelés során javítani tudjuk a terület véráramlását, az esetleges letapadások felszabadításával pedig segíthetjük az érintett izmok mozgását.

Helyszín

Kecskemét, Mikszáth Kálmán krt. 65 (Életmód Fitnesz)

A kezelés árát az Árak oldalon találod.