FittAnyaOnline Kecskeméten

Jelenleg ez a szolgáltatás nem aktív!

A FittAnyaOnline foglalkozásról

A FittAnyaOnline edzést azoknak hoztam létre, akik már elvégezték a LoveYourBelly tanfolyamot, de nem jutnak el edzőterembe és szeretnének közösen gyakorolni edzői irányítás mellett.

Ha nem vettél még részt LoveYourBelly tanfolyamon, de Téged is érint a szétnyílt hasizom problémája, akkor is csatlakozhatsz, ez esetben tanfolyammal kezdünk.

FittAnyaOnline

Ezt nyújtja a FittAnyaOnline:

  • zárt Facebook csoport
  • havi tagság
  • heti két élő edzés
  • hatékony feladatok, melyeket szétnyílt hasizommal is biztonsággal lehet végezni.

Miket kell beszereznem az otthoni tornához?

Polifoam, szőnyeg vagy a gyerkőc habszivacsa tökéletesen megteszi. Lényeg, hogy legyél stabil, körülötted legyen 1-1 méternyi hely. Mindig megkérdezem, hogy kinek mi áll rendelkezésére, de ha nincs otthon semmilyen súlyod, semmi probléma, kreatív vagyok. Szoktunk használni hátizsákot, könyveket, ásványvizes üvegeket, lekváros üvegeket.

Velem lehet a kisbabám? Nem gond, ha sír?

Természetesen Veled lehet. Családbarát stúdió lévén a legtöbb szolgáltatásomra hozható gyermek. Ha már megunta a játszósarkot és hiányol téged, úgy alakítom a gyakorlatokat, hogy kézbe véve együtt tudjatok tornázni!

A FittAnyaOnline órák zoom rendszerben zajlanak, bármikor némíthatod magad, így nem fogja zavarni a többi résztvevőt egy kis sírás. Szerintem a lehető legjobb példával jársz a babád előtt, ha rendszeresen tornázol.

Részvételi díj:

  • 9.200 Ft/hó (ha már részt vettél korábban LoveYourBelly tanfolyamon,
  • 13.200 Ft (ha még nem vettél részt LoveYourBelly tanfolyamon) Ez a díj az első hónapra értendő, a második hónaptól a 9.200 Ft/hó lép érvénybe.

Hogyan tudok jelentkezni és fizetni?

Az első órára jelentkezni az Életmód Fitnesz Facebook oldalnak küldött üzenetben, Messengeren vagy a +36307356372 telefonszámon lehet. Az első óra után már itt a honlapon, az órarend fülön tudsz jelentkezni regisztráció után.

A fizetés, ha nem kecskeméti lakos vagy, online történik, jelentkezés után egy Revolut-os fizetési linket kapsz, mellyel könnyedén tudsz fizetni, bankkártyás vásárlásnak minősül, nincs külön díja.

A számla szintén online, elektronikus úton érkezik Hozzád. Kecskeméti lakosként természetesen megoldható a készpénzes fizetés is. Bármilyen kérdés esetén forduljatok hozzám bizalommal a fentebb említett elérhetőségeim valamelyikén.