LoveYourBelly hasizomfejlesztő és -regeneráló tanfolyam

Kecskeméten a Széchenyivárosban az Órarend alatt található időpontokban!

Mi is az a szétnyílt hasizom?

"A hasfalat középen egy vastag, függőlegesen végigfutó tömöttrostos kötőszövet, a line alba zárja. Ennek a szövetnek nagyon erős a szakítószilárdsága, mégis vannak élethelyzetek, amikor megnyúlni, elvékonyodni kényszerül. Ilyen élethelyzet például a várandósság, amikor a baba növekedéséhez a helyet a hasüregben többek között az izom- és a kötőszövetek lazulása, nyúlása biztosítja. A szülést követően pedig a linea alba nem képes minden esetben visszanyerni eredeti szélességét és vastagságát, melynek következtében az egyenes hasizmok oldalra csúszva maradnak és egy rés keletkezik a hasfal közepén. Ennek a résnek köszönhetően pedig a has izmai csak megfelelő edzéstechnikával fejleszthetőek."

Forrás: www.loveyourbelly.hu
LoveYourBelly Oklevél - Életmód Fitnesz

Honnan tudom, hogy szétnyílt a hasizmom?

Ezt magadnak is könnyen meg tudod vizsgálni. Helyezkedj el a földön hanyatt fekvésben, húzd a két lábad talpra, az egyik kezed legyen a tarkódnál, a másikat hagyd szabadon. Gördülj fel préselő helyzetbe és a szabadon lévő kezeddel nézd meg, hogy a köldöködnél be tudod-e süllyeszteni az ujjaidat. Ha igen, téged is érint a szétnyílt hasizom problémája.

Mi a megoldás?

Gyere el egy LoveYourBelly hasizomfejlesztő és -regeneráló tanfolyamra, ahol mindent megtudhatsz a szétnyílt hasizom problémájáról. A tanfolyam nagyrészt elméletből áll. Az első részben mindenkinek megvizsgálom a hasát, beszélek a szétnyílt hasizom okairól, magáról a LoveYourBelly módszerről, megbeszéljük milyen gyakorlatokat szabad illetve milyen gyakorlatokat nem szabad a továbbiakban végezni. A második részben átnézzük a gyakorlatokat együtt.

A rendszeresen és megfelelően végzett LoveYourBelly gyakorlatok segítenek leküzdeni a derék- és hátfájdalmat, a hanyag testtartást, továbbá számos egészségügyi problémánál (pl.: köldöksérv, hasfali sérv, hegsérv, gerincsérv...) megelőző szerepe is van, ugyanis segítségével elkerülhető a műtét.

A tanfolyamról

A tanfolyam létszámtól függően 2,5-3 órás.

Az első részben megvizsgálom mindenkinek a hasát, általánosságban beszélünk a hasizom szerkezetéről, védelméről és a fejlesztéséről, a helyes testtartásról, valamint a tiltott és megengedett gyakorlatokról.

A második részben pedig együtt átnézzük a gyakorlatokat.

LoveYourBelly tanfolyam

A tanfolyam ajánlott:

 • ha az önvizsgálaton tapintunk rést a hasfalon,
 • ha hát- és derékfájdalmakkal küzködsz,
 • terhesség előtt/alatt,
 • szülés után (természetes szülés után 6 héttel, császár után 10-12 héttel orvosi kontroll után),
 • ha csak pusztán szeretnél odafigyelni magadra és laposabb hasra vágysz.

A tanfolyam után az elsajátított gyakorlatok otthon is végezhetők, de természetesen gyakorló órák látogatására is van lehetőség. A gyakorló órákon mindenki a kategóriájának megfelelően kapja a gyakorlatokat az én irányításom alatt, ezeknek az időtartama egy óra.

A tanfolyamok és gyakorló órák időpontjariól az Órarendnél tájékozódhatsz.

A LoveYourBelly foglalkozások díját az Árak oldalon találod.


Részt vettél már korábban LoveYourBelly tanfolyamon, de nem úgy megy az otthoni torna, ahogy szeretnéd, vagy csak szeretnél új gyakorlatokat kapni?

Van lehetőség LoveYourBelly gyakorló órákra járni, ahol természetesen először megnézem a hasad állapotát, és a kategóriádnak megfelelő új gyakorlatokat adok Neked. Ezeken az órákon a hasizom erősítése mellett, szoktunk más, szintén problémás területekre is koncentrálni, mint kar, hát, fenék és láb.

Nem tudsz vagy nem szeretnél személyesen jönni hozzám a terembe?

Maradjunk kapcsolatban online, a FITNESS AND YOGA NOW rendszerén keresztül!

 • Időtartam: 60 perc
 • Részvételi díj: 1400 Ft

Mit kell tudnod a FITNESS AND YOGA NOW rendszeréről?

 • Az aktuális videók 7 napon keresztül elérhetők, így akkor és annyiszor gyakorolhatod az adott edzést, amennyiszer és amikor csak szeretnéd!
 • A videókat kiváló minőségben éred el!
 • Online tudsz fizetni és a számlát is online kapod meg.
 • A regisztrációt követően bármely élő vagy már megtartott órába belenézhetsz 1 percig.
 • Bejelentkezés: FITNESS AND YOGA NOW. Az online is elérhető órákat az Életmód Fitnesz Facebook oldalamon teszem közzé, kövesd az oldalt, hogy ne maradj le az aktuálitásokról!